На умилителен жест станаха свидетели зрителите на излъчваните във фейсбук видеа

...
На умилителен жест станаха свидетели зрителите на излъчваните във фейсбук видеа
Коментари Харесай

``Работникът``, на когото Борисов подари сакото си, се оказа общинар от ГЕРБ |

На съчувствен жест станаха очевидци феновете на излъчваните във фейсбук видеа на премиера Борисов. При един от епизодите Борисов се среща с служащи, които строят автомагистрала " Хемус ", приказват си смешки и закачки, а един от строителите доста харесва сакото на премиера. Лидерът незабавно го смъква от гърба си и му го подарява.

" След днешното посещаване на строящата се автомагистрала съм и с едно сако по-малко. Янислав си го хареса и аз му го подарих. Това е най-малкото, което служащите заслужават ", написа Борисов в обществената мрежа, публикувайки видео от събитието.

Ето го:



Оказва се обаче, че въпросният " пролетарий " Яни, уредил се със сакото на Борисов, в действителност е общинският консултант от ГЕРБ във варненската община Суворово Янислав Ангелов Великов, разкри сайтът .

Задочно удостоверение за самоличността на индивида има в записи от съвещанията на Съвета на Суворово в YouTube канала на общината - на първия клип може да се види, че той дава отговор " За " на въпроса на председателстващия по какъв начин ще гласоподава съветникът " Великов ".

Същият човек се вижда и в блога на варненския народен представител от ГЕРБ Павел Христов, който през септември 2020 година разгласява фотоси от среща с " кметове, общински ръководители и общински съветници от партията в Суворово и Девня ".



Пред уеб страницата Фрогнюз, Яни с премиерското сако удостоверява, че в действителност е общински консултант от ГЕРБ. Ето и част от диалога.

- Вие какво правихте там?

- Аз тук си работя. Началник съм на механизацията. А кой ви сподели, че съм общински консултант?

- Надавам се не е загадка, пък и в интернет тази информация може елементарно да се откри. Предполагам не криете този факт.

- Не желая по принцип доста да се…., само че няма проблеми.

Янислав Великов твърди още и че не е знаел, че там ще идва министър председателят и че за първи път го вижда.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР